Online succes? Groter met een goede copywriter!

Wil je betere online resultaten? Dan zet je met een professionele copywriter een flinke stap in de goede richting. Conversie, de omzetting van sitebezoek naar de daadwerkelijke actie die je van je doelgroep verlangt, wordt met de juiste toon of voice en de juiste argumenten aanzienlijk beter. Zonder goede teksten op je website heb je eenvoudig minder actie!

Effectiviteit

Er wordt steeds onderzoek gedaan naar de effectiviteit van online copywriting. Online toepassingen zijn aanzienlijk effectiever als de teksten door een professional worden geschreven. Vooral als het gaat om User Exprience (hoe ervaart de bezoeker mijn site?) maken doordachte, aantrekkelijke teksten het verschil tussen doorlezen of wegwezen, tussen actie of een gemiste kans. Verkeerde titel? Scheelt tientallen procenten in effectiviteit. Registratieformulier dat niet motiveert welke voordelen registreren de bezoeker oplevert? Minder aanmeldingen. Betere online copy levert betere resultaten op!

‘Doen we wel even zelf’

Zeker met de crisis in het achterhoofd zijn teksten voor organisatie, dienst of product vaak een sluitpost. ‘Doen we wel even zelf’ of ‘Onze secretaresse heeft Nederlands gestudeerd’ hoor je als copywriter nog weleens. Jammer, want in de praktijk blijkt keer op keer dat de juiste, professionele teksten een groot verschil maken. Een goede tekst voor je dienst of product is niet iets dat je ‘er wel even bij doet’. Het is een vak; een specialisme dat een concrete bijdrage levert aan succes.

Wil je goede online teksten die aanzetten tot actie? Bel of mail Tekstpiloot!

Bewaren