Copywriter met vlieguren

Zoek je top-notch copy / tekst voor je communicatiemedia? Opvallende reclameconcepten met attentiewaarde? Check! Tekstpiloot stijgt op voor iedereen die gaat voor de hoogste kwaliteit in copy & concept. Don’t settle for less.

Fly Businessclass!

Online presence, branding & social media een flinke boost geven met haarscherpe copy? Kies dan wel voor het comfort van de business class. En reis in stijl over het medialandschap.

Kanonnensteijn

Kanonnensteijn is het kasteel van Baron Dragonder: de adellijke avonturenbaron! Tijdens zijn vele reizen heeft hij vaak onverwachte, inspirerende ontmoetingen. Hij vindt rare machines uit of bevecht spoken en monsters. Maar altijd met een -in deze wereld broodnodige- dosis positiviteit én een vleugje adellijke wijsheid.

Uitgeverij Kanonnensteijn
Bevlogen uitgeverij van kleine boekjes. Geïnspireerd door spoken, monsters & avonturen. Tekstpiloot Robert Jan Schinkel, Illustrator Peter van de Wiel en Designer Patrick Nijhuis bedenken projecten en maken kleurrijke boekjes!

Baron Dragonder
In 2012 verscheen het ‘Kleine Boekje der Grote (TW)Avonturen’, een uniek boekje met korte avonturen van Baron Dragonder. Voor grote én kleine mensen. Het ontstond helemaal op twitter: taal- en talrijke tweeps zorgden voor inspiratie en verschillende illustratoren maakten er kleurrijke tekeningen bij. De opbrengst van het boekje ging naar Nationaal Fonds Kinderhulp. Huldeblijk & Hoogachting!

De K(r)oning te Rijk
Het sprookjesboekje De K(r)oning te Rijk verscheen ter gelegenheid van het evenement ‘Bathmen Spant De Kroon, waarbij met trots het 200-jarig bestaan ons koninkrijk én van de oudste Oranjevereniging vierde. Hoe is het Koninkrijk eigenlijk ontstaan? Het sprookje van de ‘Verborgen Kroon’ verhaalt op sprookjesachtige wijze van de gebeurtenissen die hebben geleid tot het ontstaan van het koninkrijk. En voegt daar een beetje ‘magie’ aan toe! Want welke verrassende rol speelden de slimme kinderen daarbij?

Kleine Melchior
Kleine Melchior is bang voor spoken, maar volgens Mamabarones bestaan die helemaal niet. Om dat zeker te weten gaat de kleine avonturier dapper op spokenjacht. Dan komt hij tóch wel heel enge spoken en monsters tegen… Of toch niet? Wie is er nou eigenlijk het bangst?

Verbeeldingskracht!

Bevlogen. Gedegen opgeleid. Ervaren. Kritisch. Auteur. Interviewer. Analytisch. Onderbouwend. Hulpvaardig. Dromer. Verbeeldingskrachtig. Creatief. Veelzeggend. Veelzijdig. Taalrijk. Geen brokkenpiloot. Kun jij tegen een beetje G-kracht?

Copy Power-up!

Met scherpe tekst bereik je veel scherpere resultaten. Kies voor copy met een bite! Boost your business met een stevige copy power-up.

Jack+Russel

Over Jack+Russel

Creative brains. Reclameduo. Onbevangen, maar wel ervaren. Warmhartelijk doorgewinterd. Blaffen niet, maar bijten zich liever enthousiast vast in ideeën en concepten. Vallen graag op door opvallend werk te maken. Online en offline. Dan weer kwispelend, dan weer brommend. En altijd met humor. Sprankelende campagne, samen met nog zo’n ‘baasje’: art director Patrick Nijhuis.

Mercado

Some people THINK they’re on to something succesfull. Smart people KNOW. Smart people. Smart tools. Conceptpresentatie Animatie

Lanceer jezelf!

Ben jij een talent in ICT? En kun je tegen een beetje G[eest]-kracht? Dan pas jij naadloos in het team oplossingsgerichte denkers én doeners van softwaredeveloper iFective. Want die gaan hárd! Bekijk snel de vacatures en geef jezelf een boost. Jouw tijd is NU. Tekstpiloot en artdirector Patrick Nijhuis lanceerden voor het innovatieve softwarehuis Ifective een recruitmentsite met een boost!

Isential Hybride IT-docenten

Info Isential hybride IT-docenten: experts durven te délen! De IT-branche heeft goed opgeleide professionals nodig om op nationaal én internationaal niveau slagvaardig en concurrerend te blijven. Er is een groot tekort aan…

Vaessen-Schoenmaker

Samen met artdirector Patrick Nijhuis creëerde Tekstpiloot een opvallend concept voor Vaessen-Schoemaker, een internationale aanbieder van ingrediënten voor voedingsmiddelen. Voor de eerste presentatie van V&S in een nieuwe branche, de bakkerijindustrie, ontwikkelden…