Get [sh]IT done!

Corporate Identity en website voor Tasper

Tasper is een software developer die online applicaties maakt waarmee werknemers van grote organisaties hun persoonlijke pakket arbeidsvoorwaarden zélf kunnen regelen. Zoals de online Benefit Manager. Raimond Hof en Tekstpiloot hebben de corporate identity een nieuwe vorm en inhoud gegeven, de nieuwe website ontwikkeld en een mooie range communicatiemiddelen gerealiseerd. Get [sh]IT done!

Client: Tasper
Website: tasper.nl
Services: Corporate Identity, website, media

Web & Media

Tasper. Keuzevrijheid in arbeidsvoorwaarden.

Vernieuwend in arbeidsvoorwaarden

Elke werknemer heeft behoefte aan arbeidsvoorwaarden op maat. En om zelf keuzes te kunnen maken als het gaat om arbeidsvoorwaarden en regelingen. Dat past helemaal in de maatschappij van nu, die draait om individualisering en keuzevrijheid. Voor steeds meer bedrijven zijn die keuzevrijheid en flexibilisering van arbeidsvoorwaarden een strategische keuze: beter voor werknemer én werkgever.

Keuzevrijheid = mogelijk én makkelijk!

Tasper ontwikkelt flexibele en gebruikersvriendelijke software die keuzevrijheid in arbeidsvoorwaarden, verlofregelingen en urenregistraties op individueel niveau mogelijk én makkelijk maakt.

Teamwork

Mooie klant. Gaaf team(work). Met een te gek resultaat.

Raimond Hof van Hof Communicatie vroeg me om mee te denken over de corporate identity van Tasper; een software developer die online applicaties maakt waarmee werknemers van grote organisaties hun persoonlijke pakket arbeidsvoorwaarden zélf kunnen regelen. Zoals de online Benefit Manager. We hebben de corporate identity een nieuwe vorm en inhoud gegeven, de site ontwikkeld en een range opvallende communicatiemiddelen gerealiseerd.

Schermafdruk 2017-05-19 10.20.31
Schermafdruk 2017-05-19 10.21.00

Keuzevrijheid in arbeidsvoorwaarden

Als module binnen de Benefit Manager is de Benefit Shop een gebruiksvriendelijke tool waarmee werknemers zelf hun persoonlijke, arbeidsvoorwaardelijke keuzes kunnen maken. Gewoon online; op het werk, of thuis op de bank. De Benefit Shop is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.

Bekijk de site!

Leave a Reply

Your email address will not be published.