Kanonnensteijn

Kanonnensteijn is het kasteel van Baron Dragonder: de adellijke avonturenbaron! Tijdens zijn vele reizen heeft hij vaak onverwachte, inspirerende ontmoetingen. Hij vindt rare machines uit of bevecht spoken en monsters. Maar altijd met een -in deze wereld broodnodige- dosis positiviteit én een vleugje adellijke wijsheid.

Uitgeverij Kanonnensteijn
Bevlogen uitgeverij van kleine boekjes. Geïnspireerd door spoken, monsters & avonturen. Tekstpiloot Robert Jan Schinkel, Illustrator Peter van de Wiel en Designer Patrick Nijhuis bedenken projecten en maken kleurrijke boekjes!

Baron Dragonder
In 2012 verscheen het ‘Kleine Boekje der Grote (TW)Avonturen’, een uniek boekje met korte avonturen van Baron Dragonder. Voor grote én kleine mensen. Het ontstond helemaal op twitter: taal- en talrijke tweeps zorgden voor inspiratie en verschillende illustratoren maakten er kleurrijke tekeningen bij. De opbrengst van het boekje ging naar Nationaal Fonds Kinderhulp. Huldeblijk & Hoogachting!

De K(r)oning te Rijk
Het sprookjesboekje De K(r)oning te Rijk verscheen ter gelegenheid van het evenement ‘Bathmen Spant De Kroon, waarbij met trots het 200-jarig bestaan ons koninkrijk én van de oudste Oranjevereniging vierde. Hoe is het Koninkrijk eigenlijk ontstaan? Het sprookje van de ‘Verborgen Kroon’ verhaalt op sprookjesachtige wijze van de gebeurtenissen die hebben geleid tot het ontstaan van het koninkrijk. En voegt daar een beetje ‘magie’ aan toe! Want welke verrassende rol speelden de slimme kinderen daarbij?

Kleine Melchior
Kleine Melchior is bang voor spoken, maar volgens Mamabarones bestaan die helemaal niet. Om dat zeker te weten gaat de kleine avonturier dapper op spokenjacht. Dan komt hij tóch wel heel enge spoken en monsters tegen… Of toch niet? Wie is er nou eigenlijk het bangst?

Client: Uitgeverij Kanonnensteijn
Services: Avonturen

Leave a Reply

Your email address will not be published.